Ny nettbutikk eller hjelp med en eksisterende?

Vi har erfaring med nettbutikker i woocommerce og 24nettbutikk. Her har vi bygd opp butikker som vi drifter i dag i tillegg til å ha bygd nettbutikker for kunder. De forskjellige plattformene passer til forskjellige formål, derfor er det best om du tar kontakt med oss.

Flerspråklig nettbutikk

Vi har laget flere nettbutikker som benytter seg av flere språk. Dette er en prosess som tar lengre tid, men om du har et internasjonalt marked vil dette lønne seg i det lange løp. Vår fortrukne plattform for små og mellomstore butikker er WordPress og Woocommerce.

WordPress og woocommerce

Er plattformer som kontinuerlig oppdateres og du vil derfor hele tiden være med på de siste notene om du velger en slik løsning. Disse plattformene passer beste til små-mellomstore bedrifter, men det finnes også større nettbutikker som benytter seg av disse. Da er det egentlig opp til serveren din.

Analyse av din nettbutikk

Vi kan analysere din nettbutikk for å se hvor gapene er, hvordan er kundereisen? hvordan er markedsføringen? osv. Vi lager et dokument som viser deg score og forbedringspotensiale.

Rådgivning for nettbutikkdrift

Vi har drevet nettbutikker i over 5år med stor suksess og kan hjelpe deg fra start til slutt. Vi kan tilby hjelp med annonsering, banner, design og markedsføringsplaner.

Kom i kontakt med oss

For å finne ut av hva du trenger ring oss gjerne på 413 76 091 eller legg igjen en beskjed i kontaktskjema

Scroll til toppen