SEO - Søkemotoroptimalisering

Hva er det?

Søkemotoroptimalisering er kunsten å dukke opp over din konkurrent på søkemotorer som google uten å kjøpe annonser. Digitalprofilering har igjennom flere år jobbet både søkermotoroptimalisering såkalt SEO og også annonsering rettett i mot søkemotorer. Derfor har vi en oppskrift på akkurat denne prosessen og vil være med på å heve din synlighet online.

Nøkkelord

En del av nøkkelen til suksess her er nøkkelordene eller på engelsk keywords. Digitalprofilering er spesialister på segmentering av kunder og produkter, derfor finner vi raskt ut hvilke ord du burde bruke ofte og analyserer gjerne resultatene med Google analytics.

Google AdWords og Analytics

Vi bruker analytics til å følge med på hvordan trafikken din er, hvor den kommer fra, hvor mange de er og når på døgnet det er besøk på siden. Hvis raskt resultat er ønskelig kan vi lage annonsemaler og planer på google adwords slik at du tar topp plasseringen med en gang.

Bare en trend?

Noen vil si at SEO bare er en trend. Men vi i Digitalprofilering vil påstå at dette er noe man som bedrift må være obs på til en hver tid. Søkemotorer tar mer og mer over for jungeltelegrafen og det blir viktigere og viktige å vise seg frem der. Uten en plan,analyse eller optimalisering kommer man ingen vei blant konkurentene sine. Det er her du kan få et fortrinn i markedet og opta toppplasseringene fra dine konkurrenter.

Kom i kontakt med oss

For å finne ut av hva du trenger ring oss gjerne på 413 76 091 eller legg igjen en beskjed i kontaktskjema

Scroll til toppen