Webutvikling

Responsive nettsider og webutvikling hva er det?

Webutvikling er prossesen med å sette opp nye nettsider, velge plattform og utvikle strukturen på nettsiden.
Responsive nettsider er tilpasningsdyktige nettsider som endrer seg etter om den vises på mobil, tablet eller data slik at den best mulig får frem buskap og design. Dette er det største problemet i dag, mange har gamle nettsider som ikke fungerer på telefon som bringer over halvparten av trafikken. Dette kan du tape stor kundemasse på om det ikke fungerer.

En god struktur

En god struktur i hjemmesiden er med på å skape brukervennlighet og gode opplevelser uansett plattform. Du vil selvfølgelig at kunden din skal få god informasjon og da er det ikke ideelt at kunde må lete det opp selv. Med våre websider og nettsideløsninger kan du være trygg på at kunden raskt skal få oversikt og muligheten til å henvende seg til deg. Med interaktive løsninger og muligheter for nyhetsoppdatering.

WordPress

Vi i Digitalprofilering utformer nesten alle våre nettsider med systemet wordpress. Dette er et system som de fleste nå har gått over til. Fordeler med wordpress er at det bygger en innloggingsside hvor du like enkelt som på facebook kan publisere nyheter og ha oversikt over hjemmesiden din. Vi vil vedlikeholde alt av design så du trenger bare å fokusere på innholdet du vil ha publisert!

Woocommerce

Vi lager nettbutikker fra bunnen av med Woocommerce som base. Vi  har god erfaring med å gjøre nettbutikken raskere og velge de riktige løsningene for å skape en god kundereise på din nettbutikk.

Hvis du lurer på noe om våre løsninger eller vil se spesielle referanser som ligner din case, ta gjerne kontakt!

Kom i kontakt med oss

For å finne ut av hva du trenger ring oss gjerne på 413 76 091 eller legg igjen en beskjed i kontaktskjema

Scroll til toppen